Skip to main content

Mailchimp templates

Als je email marketing zegt is de eerst naam die genoemt wordt vaak Mailchimp. Mailchimp is een van de eerste Saas email marketing platformen geweest die nieuwsbrieven maken gemakkelijk heeft gemaakt. Met vele gratis templates en een WYSIWYG (What you see is what you get) editor kunnen veel website eigenaren hun eigen nieuwsbrieven beheren.

Mailchimp logo

Uw huisstijl in mailchimp

Heeft u al een nieuwsbrief beheerd in Mailchimp maar is het design nog niet aan de huisstijl aangepast? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met HTML / CSS coderen en kunnen uw email dmv tabellen geheel maatwerktechnisch opmaken.

Voor degene die wel een mooiere email/nieuwsbrief wilt hebben maar niet alles maatwerk wilt hebben, kan ook kiezen uit verschillende templates. Deze zijn responsive en zien er op elke email browser goed uit. Nadeel is dat er minder maatwerk aan veranderd kan worden, natuurlijk zijn kleur en indeling aan te passen.

Webshop email automatisatie

De klant heeft product A & B gekocht 2 maanden geleden, na 2 maanden is product B op en krijgt de klant via de email een aanbieding om deze bij te bestellen.