Skip to main content

Je bent er bijna!

Super leuk dat je het gratis e-book wilt ontvangen en dat je jezelf inschrijft voor e-mail updates met tips.

Voordat ik je het e-book kan sturen, heb ik nog wel een bevestiging nodig om de juistheid van de door jou ingevulde e-mailadres te controleren.

Mocht je je mail al bevestigd hebben omdat je een ander e-book op deze website hebt aangevraagd, dan ontvang je direct een downloadlink in je mailbox.

Indien je mailadres nog onbekend is in mijn systeem, zal je je mailadres moeten bevestigen. Je doet dit door de volgende 2 stappen te volgen.

Stap 1: Open je mailbox

Als het goed is heb je nu (of binnen enkele minuten) in je mailbox een mailtje van mij, Maikel van de Weerd, ontvangen.

Stap 2: Open de mail en klik op de link

Open de mail en klik op de bevestigingslink om je e-mail te bevestigen en een downloadlink te ontvangen voor het gratis e-book. Tevens is dit voor mij een bevestiging dat ik je zo nu en dan een mailtje mag sturen.

Net als jij zit ik niet te wachten op mails waar ik helemaal niets aan heb. Ik zal je daarom alleen iets sturen als ik denk dat het een meerwaarde voor je heeft.

Mocht je je toch willen afmelden voor de e-mail updates dan is dit onderaan iedere mail mogelijk met een simpele druk op de knop.

Bevestigingsmail niet ontvangen?

Het duurt soms enkele minuten voordat de mail bij je binnenkomt. Tevens komt weleens voor dat de bevestigingsmail per ongeluk bij de ongewenste berichten komt. Controleer dus altijd je ongewenste berichten en voeg info@webstijlen.nl toe aan je veilige lijst om dit in de toekomst te voorkomen.

Lukt het inschrijven alsnog niet of heb je geen mail ontvangen? Stuur me dan gerust een mailtje via het contactformulier op de website en ik zal het probleem voor je oplossen.