Skip to main content

Een succesvolle website wordt meestal gekenmerkt door een goed doordacht menu. Succesvol en doordacht zijn hier percepties, dit is onze uitleg.

Een succesvolle website

Een succesvolle website is er een die het gewenste resultaat oplevert. Dit is in onze ogen de enige manier waarop iets een succes kan zijn, met vooraf besproken doelstellingen. Achteraf komt het in de praktijk vaak voor dat er veel meer doelstellingen zijn dan besproken. Dit maakt de website in onze ogen niet minder succesvol, wel de voorbereiding onvoldoende. Dit brengt ons bij de volgende perceptie: doordacht.

Een doordacht menu

Een menu die op de eisen en wensen en eventuele toekomstige wensen aangepast is zodat het een langdurige doelstelling kan bereiken. Brengt ons bij het volgende, een langdurige doelstelling.

Langdurige doelstelling (Strategie)

Klanten vergeten nogal eens dat een website een dynamisch product is. Nooit af en nooit perfect omdat de ICT nooit stil staat. Concurrentie is groot, manieren van communiceren verandert, Technologie wordt sneller en slimmer waardoor er steeds andere eisen aan websites en in het bijzonder navigatie wordt gesteld.

Onze ontwerp principes

  1. Minder is meer

Dat betekent voor navigatie van een website:

  1. Geen onnodige navigatie knoppen zoals home