DBM Industrial

Eind 2019 hebben we de activiteiten van Rohaco overgenomen. We verlenen service aan bestaande Rohaco installaties en doen aanpassingen en revisie. De komende tijd gaan we ons ook richten op nieuwbouw, ombouw en renovatie.

DBM Industrial is een jonge en frisse organisatie, opgericht door gedreven techneuten. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan met een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen.

Om ons heen hebben we diverse partners verzameld, zodat we totaaloplossingen kunnen bieden voor industriële robot-, handling- en transportsystemen.

Bouw en hosting van de website

In een paar weken tijd is de website van DBM Industrial opgeleverd. Het betreft een geheel nieuwe website voor een jonge onderneming die via internet op een professionele manier exposure wil hebben. Er is gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zal laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Client
DBM Elektrotechniek

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
WordPress/Plugin updateservice
Geautomatiseerde Backups

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

Url
https://dbm-industrial.nl