Wie is Rijsdijk AutoMotive

Martijn Rijsdijk is de naam, inmiddels vanaf 2003 actief in de autobranche. Na vallen en opstaan en vele honderden auto’s verder kunnen wij een vrij breed scala aan auto’s aanbieden met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Niet alleen particulieren vinden het prettig een auto bij ons aan te schaffen. Door de scherpe prijzen en goede kwaliteit weten ook merk-dealers, universele dealers en exporthandelaren de weg te vinden naar Rijsdijk AutoMotive.

Bouw en hosting van de website

Sinds 2009 bouwt en beheert Webstijlen de website van Rijsdijk AutoMotive. In de tijd waren er nog geen thema’s en is er een maatwerk WordPress website opgeleverd. Deze website is in 2016 vervangen door een responsive website samen met een lichtere huisstijl.

De weergave van de occasions heeft altijd de prioriteit gehad op de website. Door WordPress Premium hosting is de website ten alle tijden snel geladen. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Client
Rijsdijk AutoMotive

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer