Advocatenkantoor “Advocoeur de Haan”

Advocoeur De Haan is een succesvol en modern advocatenkantoor waar u terecht kunt voor uiteenlopende zaken. Bijzondere specialismen van Alexander de Haan zijn arbeidsrecht en contractenrecht. Doordat Advocoeur De Haan is aangesloten bij een samenwerkingsverband, wordt er regelmatig kennis uitgewisseld en/of samengewerkt met specialisten van een groot advocatenkantoor. Advocoeur De Haan heeft daardoor de voordelen van een klein advocatenkantoor, maar de faciliteiten van een groot advocatenkantoor.

Bouw en hosting van de website

Het platform waar Advocoeur bij ongebracht was had een ingebouwde website module. Een standaard template met weinig ruimte om elementen te verbeteren of veranderen. Door WordPress te installeren en de gehele website van de grond af op te zetten kregen we de missie van Alexander de Haan veel beter in beeld. Als je contact wilt opnemen moet dat net zo uitnodigend zijn als wanneer je bij Alexander kan binnenlopen, dat hebben we als prioriteit genomen om in de website te verwerken: Makkelijk en vrijdblijvend contact opnemen met een kwalitatief hoogstaande advocaat.

Door de ingebouwde functies en hoge mate van responsive website is er gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zal laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
Alexander de Haan

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Email Forwarding
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Managed WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

Vergelijk oude en nieuwe website

Andere WordPress websites in het portfolio

DBM Industrial

DBM Industrial

Website & Hosting

Tim Dolderman

Tim Dolderman

Website + Hosting

Conscious Mudi

Conscious Mudi

Hosting

Gealko

Gealko

Website + Hosting