Businessclub “Vrienden van De Twijn”

Businessclub Vrienden van De Twijn is onderdeel van de Vrienden van De Twijn. De Vrienden van De Twijn is een stichting welke fondsen werft voor Kindcentrum De Twijn. Zij willen graag het allerbeste halen uit haar missie om al haar leerlingen ‘kindgericht, uitdagend onderwijs’ te bieden. Maar ook om passend onderwijs en verdieping te kunnen bieden aan ieder kind. Het inzetten van aanvullende lesmaterialen en personele krachten wordt in toenemende mate bemoeilijkt door maatschappelijke tendensen, economische tegenwind en het financieel terugtrekken van de overheid. Met steun van Stichting Vrienden van De Twijn kan dit wel, zodat ieder kind op De Twijn zich kan ontplooien tot een zelfstandig en zelfbewust persoon, voorzien van extra positieve bagage voor de toekomst.

Bouw en hosting van de website

In een paar weken tijd is de website van de businessclub De Twijn getransformeerd tot een interactiever platform. Het nieuws over de activiteiten van de stichting heeft een centraal punt in de website ingenomen. WordPress is een platform bij uitstek waarbij je gemakkelijk nieuws en blogs kan maken/bijhouden/categoriseren. Door de visuele effecten en mogelijkheid fotocollages toe te voegen is er gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zullen laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
Businessclub Vrienden van De Twijn

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

De Klant aan het woord

Via een lid van Businessclub De Loopplank (Han Tettero, Smart Cleaning Center) ben ik in contact gekomen met Peter-Paul. Voor dat bedrijf had hij de website met webshop geoptimaliseerd. Het contact met Peter-Paul, dat ik ook zakelijk had, verliep altijd goed.

Stichting Vrienden van De Loopplank waarvan de Businessclub een onderdeel is én waarvan ik bestuurslid ben, was toe aan een nieuwe website die weer past in deze tijd. We hebben toen, met de ervaringen die ik al met Peter-Paul had, hem gevraagd ons hierbij te helpen.

In het traject om de website tot stand te brengen bleek Peter-Paul een uitstekend meedenker. Hij luisterde goed naar onze wensen en optimaliseerde deze met zijn kennis en ervaring van WordPress en zakelijk inzicht. Daarnaast is hij een onvermoeibare vraagbaak met heldere uitleg als je bij het invullen en werken met de site op vragen stuit.

Mede door de ongelimiteerde inzet van Peter-Paul heeft de Stichting nu twee professionele sites (één voor de Stichting zelf en één voor de Businessclub) waar we trots op zijn.

Anita Toes

Anita Toes
Voorzitter Vrienden van de Twijn
Communicatie professional gespecialiseerd in tekst- en ontwerpcreaties

Deze klantervaring staat als aanbeveling gepubliceerd op de LinkedIn pagina van Peter-Paul Rijsdijk

Andere WordPress websites in het portfolio

LV Reclame

LV Reclame

Website + Hosting

AG Autoservice

AG Autoservice

Website & Hosting

De Zorgstrategen

De Zorgstrategen

WordPress Hosting

Christie Morren

Christie Morren

WordPress Hosting