Commºpass

Comm°pass is gespecialiseerd in het helder formuleren en visualiseren van uw communicatieboodschap.
Uw verhaal. Via tekst en creatie, woord en beeld.

Een goede tekst wordt versterkt door het decor waarin het staat: met de juiste vormgeving en aansprekend beeld. Comm°pass creëert van brochures tot leaflets, van stationery tot websites.

Bouw en hosting van de website

In een dag tijd is de website van Commºpass verhuist van hoster. Door de snelle geoptimaliseerde WordPress hosting wordt de website ten alle tijden snel geladen. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
Anita Toes – Commºpass

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

De Klant aan het woord

Via een lid van Businessclub De Loopplank (Han Tettero, Smart Cleaning Center) ben ik in contact gekomen met Peter-Paul. Voor dat bedrijf had hij de website met webshop geoptimaliseerd. Het contact met Peter-Paul, dat ik ook zakelijk had, verliep altijd goed.

Stichting Vrienden van De Loopplank waarvan de Businessclub een onderdeel is én waarvan ik bestuurslid ben, was toe aan een nieuwe website die weer past in deze tijd. We hebben toen, met de ervaringen die ik al met Peter-Paul had, hem gevraagd ons hierbij te helpen.

In het traject om de website tot stand te brengen bleek Peter-Paul een uitstekend meedenker. Hij luisterde goed naar onze wensen en optimaliseerde deze met zijn kennis en ervaring van WordPress en zakelijk inzicht. Daarnaast is hij een onvermoeibare vraagbaak met heldere uitleg als je bij het invullen en werken met de site op vragen stuit.

Mede door de ongelimiteerde inzet van Peter-Paul heeft de Stichting nu twee professionele sites (één voor de Stichting zelf en één voor de Businessclub) waar we trots op zijn.

Anita Toes

Anita Toes
Voorzitter Vrienden van de Twijn / Eigenaar Commºpass
Communicatie professional gespecialiseerd in tekst- en ontwerpcreaties

Deze klantervaring staat als aanbeveling gepubliceerd op de LinkedIn pagina van Peter-Paul Rijsdijk

Andere WordPress websites in het portfolio

DBM Industrial

DBM Industrial

Website & Hosting

Tim Dolderman

Tim Dolderman

Website + Hosting

Conscious Mudi

Conscious Mudi

Hosting

Gealko

Gealko

Website + Hosting