Sportcentrum Physique

Sportcentrum Physique te Papendrecht. Een gezellige sportschool waar je zeven dagen per week onbeperkt kunt trainen. Sportcentrum Physique heeft een uitgebreid aanbod van cardio- en fitnessapparatuur. De apparatuur is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Je kunt bij Sportcentrum Physique individueel trainen, maar er is ook altijd professionele begeleiding aanwezig om aanwijzigingen en adviezen te geven.

Daarnaast biedt Sportcentrum Physique een compleet groepslessen programma voor jong en oud. Sportcentrum Physique heeft dagelijks een gevarieerd aanbod van lessen waaronder; Spinning, Bodypump, Zumba, Body & Mind en Bkick. Voor kinderen geven wij o.a. Zumba Kids en Dance Freaks lessen.

Bouw en hosting van de website

Het WordPress-platform van Sportcentum Physique heeft in 2018 een verandering ondergaan. Een nieuw thema met veel fitnessgerelateerde opties zoals lestijden, groepslessen, trainers en allerlei opties om de klanten te informeren. Doordat de website voorbereid is op een webshop kan dit in de toekomst gemakkelijk worden toegevoegd.

Door de ingebouwde functies en hoge mate van responsive website is er gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zal laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
Martin Knikker

Diensten
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Email Forwarding
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Managed WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

Andere WordPress websites in het portfolio

DBM Industrial

DBM Industrial

Website & Hosting

Tim Dolderman

Tim Dolderman

Website + Hosting

Conscious Mudi

Conscious Mudi

Hosting

Gealko

Gealko

Website + Hosting