La Maleta

La Maleta is een bedrijf dat u persoonlijk helpt met het zoeken naar úw droomvakantie. Net als touroperators en onafhankelijke reiswebsites verkoop ik allerlei soorten reizen zoals pakketreizen, maatwerk, losse vluchten of accommodaties maar er is meer. Naast de eerder genoemde mogelijkheden biedt La Maleta ook autohuur, reis- en annuleringsverzekeringen en excursies aan om uw reis helemaal compleet te maken.

Bouw en hosting van de website

In een paar maanden tijd is er een geheel nieuwe website en WooCommerce webshop opgezet voor La Maleta. Door WordPress in combinatie met WooCommerce en Visual Composer is de website door de klant zelf aan te passen in tekst en fotografie. Door de visuele effecten en mogelijkheid fotocollages toe te voegen is er gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zullen laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
La Maleta

Diensten
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

De Klant aan het woord

Via een lid van Businessclub De Loopplank (Han Tettero, Smart Cleaning Center) ben ik in contact gekomen met Peter-Paul. Voor dat bedrijf had hij de website met webshop geoptimaliseerd. Het contact met Peter-Paul, dat ik ook zakelijk had, verliep altijd goed.

Stichting Vrienden van De Loopplank waarvan de Businessclub een onderdeel is én waarvan ik bestuurslid ben, was toe aan een nieuwe website die weer past in deze tijd. We hebben toen, met de ervaringen die ik al met Peter-Paul had, hem gevraagd ons hierbij te helpen.

In het traject om de website tot stand te brengen bleek Peter-Paul een uitstekend meedenker. Hij luisterde goed naar onze wensen en optimaliseerde deze met zijn kennis en ervaring van WordPress en zakelijk inzicht. Daarnaast is hij een onvermoeibare vraagbaak met heldere uitleg als je bij het invullen en werken met de site op vragen stuit.

Mede door de ongelimiteerde inzet van Peter-Paul heeft de Stichting nu twee professionele sites (één voor de Stichting zelf en één voor de Businessclub) waar we trots op zijn.

Anita Toes

Suzet Leeuwestein
Voorzitter Vrienden van de Twijn
Communicatie professional gespecialiseerd in tekst- en ontwerpcreaties

Deze klantervaring staat als aanbeveling gepubliceerd op de LinkedIn pagina van Peter-Paul Rijsdijk

Andere WordPress websites in het portfolio

DBM Industrial

Website & Hosting

Tim Dolderman

Website + Hosting

Conscious Mudi

Hosting

Gealko

Website + Hosting