Wie is Verwoert Online Advertising?

In 2007 maakte ik als verantwoordelijke voor de online marketing voor ons Spaanse onroerend goed portal ImmoVario voor het eerst kennis met online advertising op Google via het Google AdWords programma. De wereld die daarachter schuil ging greep me meteen en heeft me tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. 8 jaar, tientallen campagnes en miljoenen klikken verder blijf ik het nog steeds fascinerend vinden om campagnes op te zetten, te optimaliseren en te laten renderen. Naast de opgebouwde kennis en ervaring in ons eigen bedrijf heb ik ruim 2 jaar lang ervaring opgedaan als Senior Search Engine Advertising Consultant in de “bureau-wereld” bij het Rotterdamse Online Marketing bureau Expand Online. Sinds september 2013 verricht ik onafhankelijk online advertising diensten als ZZP’er onder de naam Verwoert Online Advertising.

Het maken en verhuizen van de nieuwe website

Begin 2017 is Webstijlen met Verwoert Online Advertising aan tafel gegaan om de mogelijkheden te bespreken. Er is gekozen voor een redesign in combinatie met een snellere website (Hosting migratie). Door het redesign is de website reponsive geworden, dat wil zeggen: De website is goed zichtbaar op mobiele platformen zoals de mobiele telefoon en tablet. Naarst een responsive website is de website in een moderner jasje gestoken waarbij grote banners, modern lettertype, meer ruimte de website beter en aangenamer leesbaar maakt. De vorige website was al in WordPress gemaakt waardoor via een gratis migratie de website gegevens zijn overgenomen. Door de moderne uitstraling samen met de SEO score in het achterhoofd is gekozen voor WordPress Premium hosting waardoor de website ten alle tijden snel zal laden. Een ander voordeel van WordPress Premium hosting is de beveiliging (SSL) die voorgeïnstalleerd wordt en up-to-date gehouden wordt volgens de laatste beveiligingsstandaarden.

Terug naar het Portfolio

Client
Arne Verwoert

Diensten 
Verhuisservice
Beveiligingscertificaat installatie
Webdesign
Update/Backup service

Producten
Domeinnamen + DNS service
Zakelijke e-mail
Premium WordPress Hosting
WordPress CMS
Premium Template
Visual Composer

Snelheidsverschil webhosting

Bij het verhuizen van de oude website van Verwoerd Online Advertisement hebben we een korte snelheidstest afgenomen. De website had een volledige laadtijd (vanaf Stockholm) van 2,37 seconde. Na de verhuizing had deze zelfde website (inclusief SSL en exclusief caching) een laadtijd van 1,68 seconde. Een mooie 30% snelheidswinst en dit terwijl de oude website geen beveiligde verbinding had (SSL certficaat).

Benieuwd waarom Webstijlen veel sneller is dan uw huidige hoster? klik hier

De Klant aan het woord

Het is een feestje om met Peter-Paul samen te werken! Peter-Paul heeft mijn website helemaal opnieuw opgezet en ervoor gezorgd dat de look en feel weer van deze tijd is. Ik ben erg blij met het eindresultaat en de samenwerking met Peter-Paul! Peter-Paul heeft veel goede ideeën en heeft bovendien de kennis en kunde om die ideeën te vertalen naar concrete oplossingen. Peter-Paul is prettig in de omgang, neemt echt de tijd voor je en houdt zicht altijd aan zijn afspraken. Dankzij Peter-Paul kan ik mijn website weer ik met trots aan anderen laten zien!

Arne Verwoert
Freelance Google AdWords Specialist; helpt ondernemers het maximale rendement uit adverteren op Google te halen

Deze klantervaring staat als aanbeveling gepubliceerd op de LinkedIn pagina van Peter-Paul Rijsdijk

Andere WordPress websites in het portfolio

LV Reclame

LV Reclame

Website + Hosting

AG Autoservice

AG Autoservice

Website & Hosting

De Zorgstrategen

De Zorgstrategen

WordPress Hosting

Christie Morren

Christie Morren

WordPress Hosting