Wie is Tomvi?

Tomvi is het online-marketingbureau van Erik Overbeek gevestigd in Gorinchem. Tomvi staat voor: Toegankelijke Online Marketing Voor Iedereen”. Veel mensen hebben een onjuist beeld dat online marketing alleen resultaten oplevert bij grote investeringen. Met Tomvi wil Erik Overbeek het MKB laten zien dat online marketing ook rendement kan opleveren tegen een betaalbare prijs.

Werkzaamheden
Verhuis serviceGroen slot (SSL)
Project

Tomvi.nl verhuizen van hoster

Client

Erik Overbeek

Website snelheid

Tomvi heeft sinds 2014 een mooie responsive WordPress website. De functies, mogelijkheden en beveiliging van WordPress nemen (vaak ongezien) steeds meer toe. WordPress CMS, het WordPress thema, de plugins bieden allemaal meer mogelijkheden over tijd, maar daardoor neemt de snelheid van de website af

Tomvi snelheid website na verhuizing Tomvi snelheid website voor verhuizing
Snelheidsboost

In de zomer van 2016 is Tomvi verhuist naar de Premium Hosting van Webstijlen. De voorspellingen waren dat de website een stuk sneller zou worden en de emailproblemen verleden tijd zouden zijn. Samen met het voordeel van een uitgebreid controlepaneel (laatste cPanel versie) is Tomvi uiteindelijk verhuisd. Het resultaat is boven verwachting: De snelheid van de website is 4x zo hoog geworden. We wensen Erik veel plezier van zijn nieuwe hosting omgeving!

Tomvi snelheid website na verhuizing
van 3 naar 0,75 seconde laadtijd, 4x zo snel

Samen met het Hosting Premium pakket is Erik ervan verzekerd dat zijn website ten alle tijden online is en supersnel laadt. Bent u benieuwd naar wat Hosting van Webstijlen voor u kan doen?

Managed WordPress